Ontbijt en vitaliteit onderzoek

Welkom bij het ontbijt en vitaliteit onderzoek !

Elze SchoutenFijn dat u even de tijd neemt om deel te nemen aan dit onderzoek.

Wij willen graag meer inzicht in de huidige voedingsgewoonten en het effect hiervan op de gezondheid. Het ontbijt is hierbij de belangrijkste maaltijd van de dag!

Het invullen van deze enquête kost u ongeveer 3 minuten van uw tijd. Als dank daarvoor geven wij aan een aantal van de volledig ingevulde enquêtes een voor u op maat gemaakt professioneel ontbijt- en voedingsadvies cadeau.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking !

Uw lifestyle coach : Sylvia de Jong

Uw gegevens


Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden opgeslagen in onze database, maar worden enkel gebruikt voor de verwerking van de enquete.
Uw gegevens worden niet doorgegeven of verkocht aan derden. U hebt recht op inzage, verbetering en verwijdering van uw gegevens.
Hartelijk dank voor het invullen en indienen!

 

Privacy Statement

Indien u ons uw e-mailadres of andere (indirect herleidbare) persoonsgegevens verstrekt, zullen wij deze gegevens enkel gebruiken om u onze nieuwsbrief te sturen of uw vragen te beantwoorden. Indien u heeft aangegeven de nieuwsbrief niet langer te willen ontvangen, wordt uw e-mailadres uit ons bestand verwijderd zodra u dat aangeeft.

Neem hier met ons contact op.

Dank U

 

 

Dank u voor het invullen van het formulier.

Er wordt zo snel mogelijk met u contact opgenomen, maximaal binnen twee (werk)dagen.

 

Mocht u eventueel geen antwoord krijgen binnen deze tijd,
neem dan a.u.b. direct contact op hier.

 

              

 

 

 

Persoonlijk Advies

Je kan bij mij een tot niets verplichtend persoonlijk advies krijgen.

Klik onder om het antwoord formulier in te vullen.

Proefpakket

Het Herbalife Proefpakket

 

Hoeveel calorieën zitten er in een shake?

Minder dan 220 calorieën! Steeds meer voedingskundigen staan achter deze  manier van werken omdat een shake jou zonder kopzorgen of calorieën tellen een  volledige maaltijd geeft zonder dat je iets tekort komt. Enkel de  voedingsstoffen die we echt nodig hebben, zitten in de shake. Verzadigde vetten  of teveel snelle suikers die we al teveel binnen krijgen via traditionele  gerechten worden op deze manier gemeden

 

Vraag nu een gratis Herbalife proefpakket aan!

 

 

Vraag en Antwoord

Antwoorden op de meeste vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.


 

Kan iedereen de producten gebruiken?

Herbalife producten zijn veilig voor bijna iedereen. Bepaalde personen, inclusief kinderen en zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven raden wij af om zonder begeleiding de Herbalife supplementen te gaan gebruiken. Informeer altijd bij ons voor wat bij u past. Voor mensen met een allergie is er speciaal de Formule 1 Vrij shake, vrij van gluten, lactose, melk en dierlijke vetten.

 

Is het Herbalife programma getest?

Absoluut. Het Herbalife programma is in Amerika en Engeland uitgebreid klinisch getest. Alle studies hebben uitgewezen dat Herbalife producten veilig en effectief zijn op zowel korte als lange termijn. Tevens wordt iedere partij Herbalife producten gecontroleerd voordat het verzonden wordt naar één van de wereldwijd verspreide distributiecentra.
 

Welk(e) producten of pakket moet ik kopen?

Als u wilt afslanken dan is dat is afhankelijk van het gewicht dat u wil verliezen, hoe snel u dat wil en uiteraard van uw budget. Daarnaast heeft Herbalife bepaalde producten ontwikkeld die speciaal voor mensen met specifieke 'problemen' zijn ontwikkeld. Voor een persoonlijk advies kunt je uiteraard altijd even contact met ons opnemen.
 

Moet ik ook sporten om af te vallen met de producten?

Herbalife adviseert de gebruikers om er een gezonde levensstijl op na te houden, hetgeen inhoudt: goede voeding, regelmatige lichaamsbeweging, het matigen van alcoholgebruik en het niet roken. Dus raden wij iedereen aan minimaal 2x per week te sporten of te bewegen. Dit mag bijvoorbeeld ook een uur (stevig door) wandelen zijn.
 

Val ik af door gewoon zo min mogelijk te eten?

Nee. Het Herbalife calorie gereduceerde programma moedigt de gebruikers juist aan om zes maaltijden per dag te gebruiken. Twee normale maaltijden worden vervangen door onze uitgebalanceerde voedzame shake en de derde is een maaltijd naar eigen keuze. Tussen deze maaltijden worden de Herbalife tussendoortjes geadviseerd. Diëten waarbij geadviseerd wordt om maaltijd te laten vervallen, zijn ongezond en stimuleren slechte eetgewoonten. Daarnaast is water drinken *heel* belangrijk en van vitaal belang, wij adviseren je *minimaal* 2 liter per dag te drinken maar het liefst meer, dat stimuleert het afval proces. Daarnaast zo min mogelijk koffie, (zwarte) thee of alcoholische dranken want die drogen het lichaam uit, het liefst een onthouding voor de gehele duur van de afval periode. Groene thee of de Herbalife kruiden thee is geen probleem.
 

Wat moet ik doen als ik op mijn streefgewicht ben?

Je bent nu verantwoordelijk voor het behoud van je nieuwe omvang en figuur. Het is heel simpel, je gaat nu over op het onderhoudsprogramma. Blijf bewegen, ga door met een uitgebalanceerd en goede eetgewoonte, houd het bij met 1 maaltijdvervangende Formule 1 shake per dag in plaats van 2 en blijf de geadviseerde voedingssupplementen gebruiken waar je zich zelf prettig bij voelt.
 

Ik heb vragen over de producten en/of ik wil begeleiding, hoe werkt dat?

Uiteraard helpen we je graag met je gebruik van de Herbalife producten ! Wanneer je vragen heeft kunt je altijd via e-mail of telefonisch contact opnemen met je persoonlijke coach, daar zijn ze juist voor opgeleid.

 

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Betaal Mogelijkheden

Op deze website kunt je betalen op de volgende manieren:

 • Betalen via IDEAL
  • Je bestelt de producten op deze website, na afronding van de bestelling krijg je een factuur via de e-mail toegestuurd.
  • Je wordt doorgestuurd en kiest voor je eigen bank om de factuur direct online te voldoen.
  • Voor deze betaalmethode worden geen extra kosten in rekening gebracht
 • Betalen via Bank
  • Je bestelt de producten op deze website, na afronding van de bestelling krijg je een factuur via de e-mail toegestuurd.
  • Je betaalt deze factuur handmatig op onze rekening.
  • Voor deze betaalmethode worden geen extra kosten in rekening gebracht
 • Betalen via PayPal
  • Je moet een account bij PayPal hebben om deze methode te kunnen gebruiken.
  • Direct na afronding van de bestelling wordt je doorgeleid naar de website van PayPal waar je de betaling kan afronden met je eigen inlogcodes van PauPal.
  • Voor deze betaalmethode wordt een klein percentage kosten in rekening gebracht door Paypal.
 • Ontvangst van de producten
  • De ontvangt de producten na betaling binnen één a twee werkdagen op het door je opgegeven aflever adres (dat kan een ander adres zijn dan je huisadres).
  • Het is natuurlijk ook mogelijk dat je reeds met ons hebt afgesproken dat je de producten bij ons komt ophalen of dat die op een andere manier naar je toekomen, die keuze maak je ook bij de afronding van de bestelling in onze webwinkel.

Mocht je verder nog vragen hebben dan kun je hier contact opnemen.


Tot slot wensen wij je veel plezier bij het in balans komen èn houden van je voedingsgewoonten !

Herbalife member worden?

Wilt u uw eigen baas zijn en uw eigen werkuren bepalen?
Wilt u vanuit uw eigen huis een eigen bedrijf voeren?
Wilt u geven en anderen helpen met hun voeding en gezondheidsdoelen?

Ontdek de zakelijke mogelijkheid van Herbalife en verander uw leven in een verhaal waar uw trots op kunt zijn.

Herbalife biedt u de mogelijkheid om uw tijd en toewijding aan uw zelfstandige onderneming te besteden wanneer u wilt. U kunt kiezen waar en wanneer u werkt; op welke manier u wilt werken, het bedrag dat u wilt verdienen en hoeveel moeite u erin wilt steken - Dat is het voordeel van Herbalife - de keuze is aan u. U kunt vertrouwen hebben in Herbalife, wetende dat u de steun van een succesvol, geloofwaardig en internationaal bedrijf geniet bij elke stap. Het is eenvoudig om te beginnen en u hoeft geen enkele ervaring of opleiding te hebben. U zal door een persoonlijke coach begeleid worden die u alles kan vertellen wat u moet weten en u zal begeleiden met de opbouw van uw bedrijf.  Bent u klaar om de controle over uw leven te nemen? Ontdek meer over de reden waarom Herbalife voor u geschikt is.

Herbalife biedt u de mogelijkheid om uzelf bij te scholen dmv een speciaal E-learning programma via de Herbalife website en de verschillende trainingen die regelmatig worden gegeven door het hele land. Uw coach kan u hier meer over vertellen.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw onderneming ook internationaal uit te breiden via de buitenlandse kanalen van Herbalife in inmiddels meer dan 90 landen.

of neem vrijblijvend contact op om hier meer over te weten te komen. 

     

Niet goed geld terug garantie

30 DAGEN GARANTIE VAN HERBALIFE VOOR ZIJN KLANTEN

Herbalife garandeert de kwaliteit van alle producten die de naam Herbalife dragen en verklaart dat de voor Herbalife vervaardigde producten voldoen aan hoge normen op het gebied van frisheid en zuiverheid voor gebruik door de klant.

Wij hebben er het volste vertrouwen in dat onze klanten op alle mogelijke manieren tevreden zijn over onze producten. Als een klant echter in de directe verkoop om wat voor reden dan ook niet helemaal tevreden is over een product van Herbalife dat bij een Herbalife Distributeur is aangeschaft, kan de klant binnen dertig (30) dagen na de dag waarop de klant het product in ontvangst neemt, terugbetaling vragen aan de Distributeur.

De klant krijgt opdracht om het product, dan wel het ongebruikte deel ervan, terug te bezorgen aan de Distributeur bij wie de klant het product heeft gekocht. De Distributeur moet de klant een volledig tegoed geven voor de aanschaf van andere producten van Herbalife, dan wel de aankoopprijs volledig terugbetalen.

Deze garantie wordt uitsluitend beperkt door de specifieke garantievoorwaarden die bij bepaalde producten worden geleverd en is niet van toepassing op producten die opzettelijk zijn beschadigd of verkeerd is gebruikt.

Je kunt hier contact opnemen.

Voorpagina

Wilt je afvallen? Wil je meer vitaliteit hebben? Je jonger voelen?
Met de kernvoeding van Herbalife kan je een programma op maat samenstellen met afslankproducten, gewichtbeheersingsproducten, en voedingsproducten. Je zal je een ander mens voelen met uitgebalanceerde voeding!

Over mij

Coach de Jong is ontstaan vanuit een eigen behoefte en gebruik van Herbalife en de wens om meer mensen te kunnen helpen. Doordat mijn eigen ervaringen en ook die in mijn directe omgeving zo goed zijn gun je dit product iedereen. Daarnaast is coachen mijn werk dus een betere combinatie kan je egenlijk niet hebben. Coachen en de gezonde producten van Herbalife gebruiken om mensen nog beter vooruit te laten gaan, is geweldig. Het coachen zit bij de aanschaf van de Herbalife producten en kost dus niets extra, iedereen kan er dus gebruik van maken.

Lekker werken en mensen blij maken door doelen te bereiken !

Sylvia

 

Wil je een gratis welzijns analyse?

Neem hier contact op !

 

 

Herbalife webwinkel bij Coachdejong.nl. Snelle levering!
* Alle producten zijn bedoeld ter gebruik als onderdeel van een verantwoord voedingsplan en voldoende beweging *

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok