Herbalife Formula 1 Shake Vrij Van

Wanneer u gewicht probeert te verliezen of te beheersen, is het belangrijk een voedzaam en uitgebalanceerd dieet te behouden. Een evenwichtige maaltijd als de Formula 1 Vrij Van shake helpt u uw calorie-inname te beheersen en zorgt toch voor het voldoende binnenkrijgen van essentiele vitaminen en mineralen, koolhydraten en protetnen.
Bestel

SKU: 3118   Download Label: 

Log in of registreer hier om de
prijs van dit artikel te kunnen zien.
Overzicht
Introductie van de nieuwe F1 Vrij Van_Shake_vrij van gluten, lactose of_soja, zodat u Herbalifes meest populaire producten niet meer hoeft te missen. Biedt een uitstekende balans van hoogwaardige erwtproteine, essentiele micronutrienten en toegevoegde plantenextracten en kruiden

Belangrijkste voordelen
De nummer 1 maaltijdvervangende shake in de wereld. F1 shakes hebben mensen over de hele wereld geholpen bij het bereiken van hun gewichtsverliesdoelen. Bereik de uwe vandaag nog! Ondersteund door de wetenschap: Klinische studies tonen aan dat het dagelijks gebruik van maaltijdvervangende shakes als onderdeel van een caloriebeperkend dieet, samen met gemiddelde beweging, effectief is voor het beheersen van het gewicht.
Caloriebeheersend: 228 kcal per portie (als het gemengd wordt met 250 ml sojamelk)
Bevat bosbes en granaatappel. Een F1 Vrij Van shake is snel te bereiden en een handig evenwichtig alternatief voor een calorierijk ontbijt, lunch of diner.

Details
Kijk voor de actuele ingredienten en voedingswaarden op de productverpakking.

Gebruik
Voor een sojavrije en glutenvrije shake: Meng twee eetlepels poeder (26 g) met 250 ml halfvolle koemelk. Voor een lactosevrije en glutenvrije shake: Meng twee eetlepels poeder (26 g) met 250 ml sojamelk.

Delen op :

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.